Followers

Monday, 27 June 2011

Mimpi Bilik Air

Korang nak tau, aku paling tak suka kalau mimpi pasal bilik air.. Mesti akan berlaku sesuatu yang aku tak suke.. Tak kiralah pasal mangkuk tandas ke, lubang tandas ke,isinye ker..air tersumbat ke..atau ape ape jelah yang berkaitan ngan bilik air.. Cukup cukup tak sukeewww… Tak esok lusa pasti akan berlaku peristiwa malang dalam episode hidup aku.. kene marah ke, jatuh ke, malu ke..ape apelah yang malang.. Bila aku dapat mimpi camtu, aku akan berwaspada dalam setiap apa yang aku lakukan.. Apa apa keje kat ofis tu aku akan check banyak banyak kali.. Bila keluar rumah panjang betul doa aku.. Bila nak buat sesuatu banyak kali aku fikir pasal baik buruknya.. Bila bercakap, aku akan bercakap dengan penuh sopan santun dan menggunakan bahasa melayu tinggi..takut orang kecik ati ngan aku terus taknak kawan.. Bila aku berjalan, aku akan melangkah dengan penuh berhati hati..takut terjatuh..Tapi semalam macam mana berhati hati pun aku aku tetap terkena jugakkkk.. Aku boleh terjatuh kat simpang rumah aku time makcik pakcik,ahkak abang lepak kat luar rumah ambik angin petang.. Adooiiii..malu yang teramat sangat!!! Bangun sendiri terus jalan masuk rumah tanpa menyapa jiran jiran yang aku pasti tengah control gelak.. Haaa gelak la tu..
Entri Asal Disini Butang Like Facebook untuk Setiap Entri | BLOG ARCX13.COM Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives

1 comment:

  1. mimpi dengan lelaki berwajah jamban? HAHAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...